Johansson 9780 Compact Satellite Converter

Johansson 9780 Compact Satellite Converter

232 250 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: ingyenes
A termék eladója:
232 250 Ft

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Johansson 9780 Compact Satellite Converter

Mi ez?
232 250 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Johansson 9780 Compact Satellite Converter

Mi ez?
232 250 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
 
Termékleírás
Sokoldalú műholdas konverter egyszerű kezeléssel Ez a figyelemre méltó műholdas (DVB-S/S2) konverter egy modern televíziós rendszer alaptartozéka, amennyiben műholdas csatornák vétele is szempont. Mivel 4 bemenettel rendelkezik több független műholdas jel is. Akár 32 transzpondert is képes kezelni egy időben, és a valós idejű AGC -nek köszönhetően ez a Johansson konverter képes lesz olyan kimeneti jelszintet biztosítani amit beállítottál.  
Főbb tulajdonságok:
  • 32 DVB-S/S2 transzponder
  • 4x műholdas bemenet
  • Valós idejű AGC minden transzponderen
  • 112 dBμV transzponder kimeneti jelszint

Kiknek ajánljuk? Ez a Johansson 9780 típusú konverter leginkább hotelekbe, panziókba, kórházakba, büntetés végrehajtási intézményekbe ajánlott többek között. A tudása és képességei hasonlítanak a Johansson Profiler -hez, de ez a típus kifejezetten műholdas jelek konvertálására van. 32 transzpondert  képes kezelni, így lehetőség van arra, hogy összeállíts olyan csatornalistákat is amiket ennél az eszköz nélkül nagyon nehezen lehetne kivitelezni. A  valós idejű AGC  -nek köszönhetően minden transzponder az általad beállított kimeneti jelszintet képes tartani függetlenül attól, hogy mekkora a bemeneti jelszint.  
A bemeneti jelszintet kijelzi az eszköz, így nincs szükség térerősségmérésre. Ezzel a konverterrel képes leszel az befogott műholdakról levenni azok a transzpondereket amiken az általad kedvelt csatornák vannak, sőt mivel  4 bemenete van  ennek a konverternek ezért akár különböző polárokról is kiválaszthatod, hogy milyen csatornákra van szükséged. Mivel ez az eszköz kezeli a beállított transzpondereket, ezért a kimeneti jel osztásához már nem szükséges multiswitch és elegendő a síma műholdas osztó is. A végeredmény egy saját műholdas csomagot amik csak olyan csatornákat tartalmaz amiket te kijelöltél. A  maximum kimeneti jelszint 110dBV  ami elegendő ahhoz számos végpontra eloszd a konfigurált jelet. Ezért ezt a Jonhasson konverter szállodákba, panziókba illetve olyan környezetbe ahol több 10 végpontra kell az előállított jelet osztani. Az eszköz programozásához elérhető webinterfész is, ami nagyba meggyorsítja és leegyszerűsíti ennek a konverternek a beállítását. Sőt, ha több ilyen Johansson 9780 típusú eszköz kell telepítened, akkor ki tudod exportálni a konfigurációs fájlt, amit egy SD kártyára felmásolva közvetlenül csatlakoztatni tudsz egy másik Johansson 9780 típusú konverterbe, mivel rendelkezik  SD kártya foglalattal . Így gyorsan tudod a már összeállított konfigurációt egy másik konverterre felmásolni, és nem kell a webinterfészen újra beállítani a konvertert.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.